Altijd de volle aandacht

Oog voor detail

Gevoel voor ruimte

header-content

Benieuwd naar architectuur in Den Bosch?

Loop op straat en je komt het overal tegen: architectuur. Je hebt zoveel verschillende stijlen en vormen gebouwen, waardoor het straatbeeld er zeer gevarieerd uitziet. Kies je voor modern of juist klassiek?

"Architectuur moet je aanspreken"

Ben jij op zoek naar de juiste architectuur in Den Bosch voor jouw project? Zoals de nieuwbouw of de verbouwing van een woonhuis, sportgebouwen of van commerciële panden.

Dan helpen wij, Maarten Janssen en Edwin Verkuylen van JVAI, Janssen & Verkuylen Architecten & Ingenieurs, je graag verder!

Onze architectuur in Den Bosch

Wij houden ervan om samen nieuwe, architectonische uitdagingen aan te gaan om zo ons bedrijf breed in de markt te zetten en verrichten veel verschillende opdrachten voor de professionele en particuliere markt.

Iedereen houdt van een andere stijl en heeft een ander ideaalplaatje in gedachten.

"Gewaagd of veilig?"

De laatste tijd richten wij ons, op het gebied van architectuur in Den Bosch, meer en meer op sportgebouwen en exterieur, hoewel we tussendoor ook opdrachten doen gerelateerd aan interieur.

Daarnaast nemen wij als architect in Den Bosch opdrachten aan voor particuliere woningbouw en van woningbouwverenigingen.

Wij zetten ons in om ‘klein’ blijven door ‘groot’ te denken en denken dat in deze denkwijze veel kracht zit. Onze samenwerking verloopt erg soepel en wij zijn perfect op elkaar ingespeeld geraakt, mede doordat wij elkaar al kennen vanaf onze MTS tijd en door de jaren heen veel samengewerkt hebben.

Portfolio Contact Vrijblijvend adviesgesprek
Architecten Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI

Mooie gebouwen ontwerpen en maken

Na de MTS kozen we beiden een ander pad binnen ons vak: Edwin ging als bouwkundig ingenieur de arbeidsmarkt op en Maarten besloot verder te studeren aan de TU in Eindhoven. Maar toch zijn we altijd contact blijven houden.

We deden allebei op andere plekken en manieren (internationale) werkervaring op en werkten daarnaast ook regelmatig ad hoc mee aan elkaars projecten. De basis voor een architectenbureau in Den Bosch.

Dit voelde voor beide heren zo goed dat ze op het idee kwamen om samen te gaan werken binnen één bedrijf. Zo ontstond Janssen Verkuylen Architecten en Ingenieurs (JVAI), een gevestigde naam binnen de architectuur in Den Bosch, met als sterke kant dat zij snel kunnen switchen van idee, naar ontwerp, uitwerking, uitvoering en begeleiding.

Daarbij hebben zij een snelle service, met dank aan een uitgebreid voortraject én hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan. Maar ook de volgende zaken vinden zij belangrijk in hun dienstverlening:

  • Opkomen voor onze klanten;
  • Scherpe prijzen;
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding;
  • Deskundige en onafhankelijke werkwijze;
  • Naamsbekendheid.

"Elke opdracht is maatwerk"

Meer informatie over architectuur in Den Bosch?

Wil jij meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van architectuur in Den Bosch? Dan komen wij graag in contact om jou van meer informatie te voorzien en eventuele vragen te beantwoorden.

Portfolio Contact Vrijblijvend adviesgesprek