Altijd de volle aandacht

Oog voor detail

Gevoel voor ruimte

header-content

Op zoek naar een architectenbureau in Tilburg?

Bent u betrokken bij de restauratie of verbouwing van bestaande panden of bij nieuwbouw en zoekt u een professioneel architectenbureau in Tilburg dat zich kan voegen bij het project? Dan kunt u bij het architectenduo JVAI terecht. Janssen & Verkuylen Architecten & Ingenieurs is inzetbaar voor een zeer brede markt. Wij kennen elkaar al een lange tijd en zijn in staat om snel en efficiënt met elkaar te werken. Wij zetten ons in voor maatwerk waarbij wij zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van onze klant. Door onze bescheiden bedrijfsvoering waarbij wij ‘groot’ willen denken maar toch ‘klein’ willen blijven onderhouden wij laagdrempelig en direct contact met onze opdrachtgevers waardoor wij scherpe prijzen kunnen bieden zonder in te leveren op onze kwaliteit.

Meer over het architectenduo

De architecten achter JVAI, Maarten Janssen en Edwin Verkuylen, kennen elkaar vanaf de opleiding die startte op de MTS in Oss. Hun vriendschap en betrokkenheid in elkaars (professionele) leven is sindsdien alleen maar gegroeid. Ze zijn een tijd uit elkaar geweest, toen de één als Bouwkundig Ingenieur aan de slag ging en de ander koos voor een vervolgstudie. Maar ondanks de fysieke afstand bleven ze toch altijd contact onderhouden. In de loop der jaren leerden ze steeds meer bij als architect en werd er gewerkt voor grote bedrijven (ook internationaal). Daarnaast betrokken ze elkaar ook geregeld bij hun projecten. Totdat ze op het idee kwamen om samen te gaan werken. Zo ontstond Janssen Verkuylen Architecten en Ingenieurs, dat nu in te schakelen is als een deskundig architectenbureau in Tilburg.

JVAI: hét architectenbureau in Tilburg

Janssen & Verkuylen Architecten & Ingenieurs werkt als architectenbureau in Tilburg met een uitvoerig voortraject, eerlijke prijzen, zelfstandige aanpak en hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat om adequate service te bieden voor de klant. We hebben de mogelijkheden om snel te schakelen, snel actie te ondernemen en om deze handelingen vervolgens te koppelen aan diverse de bouwfases, waaronder: het plan, de ontwerpen, uitwerkingen, de implementatie en de ondersteuning daarbij. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door onze betrokkenheid bij en het meedenken met onze klanten. Wij vormen een front met onze klant en dragen zorg voor een goede voorbereiding op gesprekken en eventuele conflicten met andere partijen.

Wij kunnen u van dienst zijn met architectonische diensten bij particuliere en professionele bouwprojecten, zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw:

  • Woonhuizen;
  • Sportcomplexen;
  • Nieuwe projecten van woningbouwverenigingen;
  • Overige commerciële gebouwen;
  • Kleine interieuropdrachten, maar vooral exterieur.

Contact opnemen met JVAI?

Heeft u interesse in de diensten van ons architectenbureau in Tilburg en wilt u meer weten over recentelijk afgeronde projecten? Neem dan een kijkje in ons portfolio. Bij vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Contact Portfolio

Contactgegevens

Contact opnemen