Altijd de volle aandacht

Oog voor detail

Gevoel voor ruimte

header-content

Jouw architect in Veghel

Ben je op zoek naar een architect in Veghel? Plan je een grote verbouwing of wil je een geheel nieuw project van start laten gaan? Een goede architect is hierbij onmisbaar. Met een dosis creativiteit en de juiste technische bouwkundige kennis, maken onze architecten jouw droom realiteit. Jouw architect in Veghel vind je bij Janssen & Verkuylen.

'Pragmatisch zoeken wij naar harmonie en optimale resultaten. Wij maken gewoon mooie gebouwen'.

Janssen & Verkuylen: voor dé architecten in Veghel

Janssen & Verkuylen is een architectenbureau dat al jaren actief is. De twee architecten, Maarten en Edwin, kennen elkaar al sinds hun studietijd en zijn elkaar vervolgens nooit uit het oog verloren. Na vele jaren elkaar te hebben ondersteund in diverse projecten, hebben zij de krachten gebundeld: zo is Janssen & Verkuylen Architecten en Ingenieurs ontstaan. Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Onze klant staat bij ons centraal; dit is ook terug te zien in onze visie. Wij kijken en luisteren naar de mens en de omgeving en streven naar optimale resultaten. Naast onze werkzaamheden in Veghel, voeren wij als architectenbureau ook werkzaamheden uit in Den Bosch, Uden, Tilburg, Brabant en Oss.

Hierom kies je voor architectenbureau Janssen & Verkuylen

Als architecten in Veghel, hebben wij diverse projecten geleid, over heel Nederland. Een greep uit deze projecten zie je terug in ons portfolio. Wanneer je kiest voor Janssen & Verkuylen, kun je het volgende verwachten:

  • Altijd aandacht voor onze klant
  • Passende, stijlkritische ontwerpen met een beetje lef
  • Op zoek naar harmonie
  • Het optimale resultaat behalen
  • Een vrijblijvend adviesgesprek
Portfolio Contact Vrijblijvend adviesgesprek
Architecten Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI

Waarom is een architect onmisbaar?

Een architect functioneert niet alleen als een projectleider, maar ook als vertrouwenspersoon. Met de eigen creativiteit en bouwkundige kennis, neemt een architect je mee in de mogelijkheden voor jouw plan. Na het eerste gesprek en eventuele bezoek, wordt een eerste schets gemaakt. Vanaf hier gaan wij verder met het eventueel aanpassen en uitvoeren van het overeengekomen plan. Met onze passie voor architectuur begeleiden wij je door het proces heen en zorgen wij dat jouw visie realiteit wordt.

Janssen & Verkuylen focust zich niet alleen op nieuwbouw; ook voor een verbouwing, sportgebouw en commerciële gebouwen kun je bij ons terecht. Wij bedienen zowel particulieren als zakelijke klanten. Jouw architect in Veghel vind je bij Janssen en Verkuylen.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Heb je een idee of wil je een nieuw project van start laten gaan? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om je idee te verwezenlijken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan via het contactformulier en wij leggen je graag de mogelijkheden voor onder het genot van een kopje koffie.

Portfolio Contact Vrijblijvend adviesgesprek

Contactgegevens

Contact opnemen

Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI