header-content

Een architect in Oss gezocht?

Ben je op zoek naar een architect in Oss? Bureau Janssen & Verkuylen Architecten en Ingenieurs (JVAI) staat voor je klaar. Wij verzorgen ontwerpen voor woonhuizen, wijken, tandartsenpraktijken, sportscholen, kantoren en nog veel meer.

Als architectenbureau verzorgen wij architectuur ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt van dienst. Hierdoor weten we een brede markt te bereiken en hebben we ervaring hebben met verschillende projecten. Vraag om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om je wensen te bespreken.

"Elke opdracht is maatwerk"

Vrijblijvend adviesgesprek Portfolio
Architecten Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI

Architectenbureau JVAI te OSS

 • Altijd de volle aandacht;
 • Architectenbureau met oog voor detail;
 • Een architect met gevoel voor ruimte;
 • Aantrekkelijke tarieven;
 • Werkzaam in Oss, Den Bosch, Uden, Tilburg, Veghel en de rest van Noord-Brabant;

Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening en architectuur. Bel naar 06 482 185 19 voor meer informatie, of vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Onze werkwijze

Wat kun je verwachten als je een architect van bureau JVAI inschakelt voor het laten maken van een ontwerp? Allereerst dien jij voor jezelf goed te bepalen wat je wilt. Wat zijn je wensen, wat laat je budget toe? Heb je voorbeelden voor ons gevonden op internet? Denk ook goed na over de gewenste indeling van het huis of pand dat je wilt laten ontwerpen.

De volgende stap is om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Wij maken dan kennis met elkaar en gaan kijken hoe we jouw wensen zouden kunnen uitwerken tot een geslaagd ontwerp. Als je hiermee door wilt zetten gaan we echt aan de slag met het ontwerp. Op basis van jouw feedback maken onze architecten deze uiteindelijk definitief. Helemaal tevreden? Dan kan het ontwerp gerealiseerd worden tot werkelijkheid.

Verschillende soorten architectuur projecten te Oss

Bij architectenbureau JVAI zit je goed voor diverse soorten architectuur. De werkzaamheden waar wij ons voornamelijk mee bezig houden zijn particuliere woningbouw en projecten voor verscheidene woningbouwverenigingen.

Daarnaast staan wij ook open voor afwisselende projecten zoals het ontwerpen van sportgebouwen en kun je bij ons terecht voor wat interieur gerelateerde zaken. Een architect van JVAI staat voor deskundigheid en persoonlijke aandacht.

 • Woonhuizen
 • Verbouwing van je woning
 • Wijken
 • Tandartspraktijken
 • Sportscholen
 • Kantoren
 • En meer

Wat kost dat, een architect inschakelen?

Om tot een kostenbepaling te kunnen komen zijn diverse aspecten van belang. Wanneer je een architect voor een verbouwing, nieuw pand of ander project inschakelt wil je de kosten natuurlijk zo laag mogelijk houden. Kosten besparen door in te leveren op kwaliteit van de gebruikte materialen, of te veel af te doen op je wensen is ook weer onwenselijk.

Een bepalende factor voor het bepalen van de prijs is natuurlijk de omvang van je project. Het is dus belangrijk om goed na te denken over wat je precies wilt, om welke grootte het dient te gaan en welk budget je hebt. Ook de complexiteit van het ontwerp is van invloed op de kosten, alsmede de hoeveelheid deuren en ramen. Tot slot spelen de te gebruiken materialen een rol bij het bepalen van de kosten.

Particuliere architectuur op basis van een visie

Als architecten besteden we veel aandacht aan het nauwkeurig in beeld brengen van je wensen. Met dit beeld kijken we hoe we dit op de omgeving kunnen toepassen. Binnen onze visie is ons doel om altijd een passend ontwerp te leveren, iets wat wij voor de meest uiteenlopende locaties doen. Waar nodig denken we outside the box, en laten we meer gangbare denkbeelden los. We zijn stijlkritisch en tonen lef als dat nodig is.

"Kijken en luisteren naar mens en omgeving. Passende ontwerpen voor uiteenlopende locaties."

Een architectenbureau dat groot durft denken

Onze werkwijze wordt gekenmerkt doordat wij als bureau ‘klein’ blijven maar wel ‘groot’ denken. Doordat wij elkaar al sinds onze studietijd kennen en al lange tijd samenwerken, voelen wij elkaar blindelings aan. Hierdoor weten we snel te schakelen in diverse fases van het idee, ontwerp, uitwerking, uitvoering en begeleiding.

Bij elk project staan wij voor architectuur op maat. Dit komt ook terug in onze visie. Ben je geïnteresseerd in onze diensten maar wil je eerst een voorproefje zien van onze eerdere ontwerpen? Bekijk dan ons portfolio.

Wie zijn de architecten achter JVAI?

Wij zijn Maarten Janssen en Edwin Verkuylen, beter bekend als Janssen & Verkuylen Architecten en Ingenieurs. Wij kennen elkaar van de MTS in Oss en hebben sindsdien tijdens onze verdere studie- en werklevens nauw contact gehouden. Maarten Janssen heeft na zijn studie als architect voor verschillende bekende architectenbureaus gewerkt.

Door de jaren heen werkten wij samen aan elkaars projecten. Op een gegeven moment hebben we besloten om onze krachten definitief te bundelen en verder te werken als team onder de naam JVAI.

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Wil je een architect inschakelen voor een ontwerp in de omgeving van Oss? Vraag dan om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met Janssen & Verkuylen Architecten en Ingenieurs. Mocht je voorafgaand nog vragen hebben, kun je contact met ons opnemen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 482 185 19, of per e-mail. Voor een offerte en vragen kun je ook contact opnemen via ons contactformulier. Wij beantwoorden alle vragen zo snel mogelijk.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan Portfolio