header-content

Architect in omgeving Nistelrode gezocht?

Op zoek naar een architect in Nistelrode of omstreken? Architectenbureau Janssen & Verkuylen levert je graag een ontwerp dat precies aansluit op al je wensen. Als architect zijn we voor zowel particuliere als zakelijke klanten actief. We zijn ook actief in grote steden als Den Bosch en Oss.

Janssen & Verkuylen Architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van verbouwingen, woonhuizen, bedrijfspanden, kantoren en sportscholen. Wij hebben oog voor detail en leveren altijd maatwerk.

"Elke opdracht is maatwerk"

Een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Neem dan contact op door te bellen naar: 06 482 185 19

Architectenbureau Janssen & Verkuylen

  • Voor middel van een ruim voortraject zorgen we voor snelle resultaten
  • Scherpe prijzen
  • Onafhankelijke architecten
  • Ontwerpen van hoge kwaliteit
  • Gevestigde naam in omgeving Nistelrode
  • Altijd de volle aandacht

Benieuwd naar onze werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees verder over onze visie.

Architecten Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI

Je wensen worden zorgvuldig in kaart gebracht

Om een ontwerp te kunnen leveren dat precies aan je wensen voldoet maken wij in onze werkwijze gebruik van een uitgebreid voortraject. Gedurende dit traject nemen we de tijd om je eisen helder in kaart te brengen.

Vervolgens gaan we aan de slag om een ontwerp te maken dat aan deze eisen voldoet. Gedurende het gehele traject heb je een vaste architect en contactpersoon waar je altijd terecht kunt voor vragen of opmerkingen.

Pragmatische en harmonieuze architectuur

Als architect ontwikkelen we passende ontwerpen voor verschillende locaties. Hoewel we een klein architectenbureau zijn, tonen we toch lef en kunnen we groot denken. We gaan op zoek naar een harmonieus ontwerp dat bij de omgeving past, dat toch pragmatisch en optimaal is.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Graag adviseren we je over de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek bij jou in omgeving Nistelrode. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 06 482 185 19. Ook kun je ons een e-mail sturen of gebruik maken van het contactformulier.

Contact Portfolio