Altijd de volle aandacht

Oog voor detail

Gevoel voor ruimte

header-content

Op zoek naar een architect in Den Bosch?

Ben je op zoek naar een vakkundige architect in Den Bosch en omgeving voor het ontwerpen van nieuwe woonhuizen, wijken, tandartspraktijken, kantoren, een gloednieuwe sportschool en meer? Klop dan aan bij JVAI, Janssen & Verkuylen Architecten & Ingenieurs.

"Elke opdracht is maatwerk"

Door zowel de particuliere als de professionele markt van dienst bedienen zij een brede markt met hun ontwerpen. Van verbouw tot nieuwbouw. Van woonhuizen tot sportcomplexen en commerciële gebouwen, willen zij samen met hun architectenbureau in Den Bosch een bredere markt bereiken.

Ontwerpen uitwerken

Hun werkwijze kenmerkt zich door ‘klein’ te blijven en ‘groot’ te denken. Het tweetal kent elkaar al sinds hun opleiding, is onder de indruk van elkaars werk en is erg op elkaar ingespeeld.

"Onze ontwerpen onderscheiden door ‘klein’ te blijven en ‘groot’ te denken"

Ze voelen elkaar blindelings aan waardoor zij snel kunnen schakelen tussen de diverse uitwerkings- en bouwfases, zoals: idee, ontwerp, uitwerking, uitvoering en begeleiding. Daarnaast gaat het tweetal bij ieder project voor architectuur op maat.

Portfolio Contact Vrijblijvend adviesgesprek
Architecten Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI

Deskundige architect in Den Bosch voor:

JVAI richt zich als architect in Den Bosch in hun werkzaamheden voornamelijk op architectuur in Den Bosch. Zij houden zich voornamelijk bezig met de particuliere woningbouw en met projecten voor verschillende woningbouwverenigingen.

"Wij zijn trotst op onze ontwerpen"

Recentelijk nemen zij ook steeds meer opdrachten aan voor het ontwerpen van de meest afwisselende sportgebouwen én houden zij zich naast wat interieur gerelateerde zaken vooral met exterieur bezig.

Naast een stuk deskundigheid en volop persoonlijke aandacht, kun je bij JVAI ook rekenen op:

  • Opkomen voor klanten;
  • Snelle service, dankzij een uitgebreid voortraject;
  • Scherpe prijzen;
  • Onafhankelijke werkwijze;
  • Kwaliteit;
  • Naamsbekendheid.

Meer over Janssen & Verkuylen, jouw architect in Den Bosch

Maarten Janssen en Edwin Verkuylen kennen elkaar als architect in Den Bosch van de MTS in Oss en hielden tijdens hun verdere studie- en werkleven, met enige korte tussenpozen, altijd hecht contact.

Edwin ging na de HTS in Den Bosch aan het werk en Maarten studeerde verder aan de TU Eindhoven. Na deze studie werkte Maarten als architect voor diverse bekende architectenbureaus, zoals: Alberts en Van Huut, UN Studio en Rietveld architects New York.

Ze werkten door de jaren heen mee aan elkaars projecten, raakten meer en meer op elkaar ingespeeld en besloten toen samen verder te gaan als Janssen Verkuylen Architecten en Ingenieurs (JVAI).

Ontwerp of adviesgesprek aanvragen?

Ben jij geïnteresseerd in een architect in Den Bosch en daarmee in de diensten van JVAI? Wij helpen je graag verder op het gebied van architectuur! Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op!

Portfolio Contact Vrijblijvend adviesgesprek