header-content

JVAI is jouw architect in Uden

Naast Den Bosch kun je ons ook inschakelen als je een architect nodig hebt in Uden. Heb je net een huis gekocht in Uden en ben je als nieuwe huiseigenaar benieuwd wat de mogelijkheden zijn met jouw woning?

JVAI, Janssen & Verkuylen Architecten & Ingenieurs, verbouwt jouw woonhuis tot het mooiste stulpje voor jou en je gezin. Wij helpen je met ieder gedeelte van het traject: het idee, alle ontwerpen, de uitwerking, uitvoering en deskundige begeleiding.

Kenmerken van JVAI en onze architecten zijn:

 • de snelheid van handelen,
 • de kracht van de ontwerpen die van de tekentafel afkomen, en
 • de mooiste architectuur in Uden.

Dankzij de architect van JVAI staat jouw huis straks bekend als een van de mooiste architectuur van Uden. Nieuwsgierig geworden naar eerdere projecten van JVAI? In ons portfolio zie je vele voorbeelden van schitterende architectuur in Uden en omgeving. Kijk zeker eens naar de andere woonhuizen die JVAI ontworpen heeft.

Architectenbureau voor Uden en omgeving

JVAI is hét architectenbureau voor de inwoners van Uden. Onze visie luidt: klein blijven en groot denken. Daarnaast laten wij gangbare denkbeelden los. We zijn stijlkritisch en tonen lef.

Wij zoeken pragmatisch naar harmonie en optimale resultaten. Wij maken als architect ‘gewoon’ mooie gebouwen. We onderscheiden ons in het coördineren, begeleiden, maar met name het ontwerpen van stijlvolle gebouwen. Zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Ons Architectenbureau geeft je ook in Uden kennis van architectuur, bouw, ontwikkeling en het landschap. Op die manier ben je van alle gemakken voorzien en zorgen we voor een mooi eindresultaat.

"Met een frisse blik leggen we focus op wat belangrijk is voor jou"

Architecten Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI

Particuliere architectuur en commerciële architectuur

JVAI biedt particuliere architectuur aan in Uden, maar wij zijn ook actief op de professionele markt. Dat wil zeggen dat wij niet alleen opdrachten in de particuliere woningbouw aannemen. Woningbouwverenigingen kunnen ons ook inhuren als architect. Sinds kort zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwerpen van sportgebouwen. Wij doen ook kleine opdrachten voor interieur, al blijft onze focus op exterieur.

Een architect voert veel meer werkzaamheden uit dan wat men over het algemeen denkt. Hieronder vallen onder anderen vaak:

 • Het stellen van (voorlopige ontwerpen)
 • Het maken van budget indicaties
 • Het aanvragen van bouwtekeningen en het bestemmingsplan
 • De selectie van aannemers en contracten

"Architectuur moet je aanspreken"

Wij houden rekening met bouwvergunningen en ontheffingen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Daarnaast geeft JVAI advies zodat de samenwerking tussen de klant, de aannemer en de architect ten alle tijden soepel verloopt.

Verbouwing architecten te Uden

Dus ben je in Uden of in Den Bosch op zoek naar architecten die jouw huis een vakkundige verbouwing kunnen geven? JVAI staat graag voor je klaar.

Onze manier van werken:

 • Wij komen op voor onze klanten
 • Een uitgebreid voortraject
 • Snelle service
 • Scherpe prijzen
 • Oog voor detail
 • Uitmuntende kwaliteit en deskundigheid
 • Gevoel voor ruimte
 • Altijd de volle aandacht voor onze klanten

Dankzij deze manier van werken en door korte communicatie met de klant, zijn wij in staat om snel acties uit te zetten en te verbinden aan de verschillende fases van uitwerking en bouw.

Aanbouw, opbouw of uitbouw? JVAI geeft op alle vlakken advies en de expertise waar je op hoopt en die je verwacht als het gaat om de architectuur rondom jouw project.

"Elke opdracht is maatwerk"

Hoe neem je contact op?

Ben je overtuigd van onze diensten en wil je graag een samenwerking met ons aan gaan? Vraag dan een intakegesprek bij ons aan! Heb je nog vragen of meer behoefte aan informatie? Vul dan ons contactformulier in.

Contact Portfolio