Altijd de volle aandacht

Oog voor detail

Gevoel voor ruimte

header-content

Zoekt u een architectenbureau in Den Bosch?

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om een architectenbureau in Den Bosch. Maar hoe weet je als geïnteresseerde nou waar je het beste terecht kan? Wij, een enthousiast duo van JVAI (Janssen & Verkuylen Architecten & Ingenieurs), vinden het belangrijk om de tijd te nemen om jou zo goed mogelijk alles uit te leggen waar je benieuwd naar bent.

Sterker nog, wij vinden het altijd belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten. Zo kunnen wij zo goed mogelijk luisteren naar persoonlijke wensen, ideeën en inzichten.

"Elk ontwerp is maatwerk"

Ons doel met ons architectenbureau in Den Bosch is het bereiken van een bredere markt. Wij helpen klanten bij originele en functionele ontwerpen van woonhuizen en -wijken, sportgebouwen en commerciële panden. Architectuur in Den Bosch, zowel nieuwbouw als verbouw. Wij zetten ons hierbij in voor particulieren en professionals en willen grote resultaten bereiken door klein te blijven denken.

Portfolio Contact Vrijblijvend adviesgesprek
Architecten Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI
Architect Den Bosch JVAI

Mooie gebouwen ontwerpen

Wij zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor wij het vermogen hebben om onderling snel te schakelen tussen de idee-, ontwerp-, uitwerkings-, uitvoerings- en begeleidingsfase. Want naast service en kwaliteit houden wij ook van snelle dienstverlening. Want waarom moet iets langer duren dan nodig?

Ons architectenbureau in Den Bosch

Maarten Janssen en Edwin Verkuylen hebben elkaar leren kennen op de MTS in Oss. Hoewel we na deze studie allebei een andere richting op gingen, hielden wij altijd contact. Jaren later kwamen wij elkaar regelmatig in het veld tegen en werkten mee aan opdrachten voor elkaar.

De samenwerking voelde vanaf het begin af aan zo goed en we werden allebei enthousiast over het idee om samen een architectenbureau in Den Bosch op te richten. Zo ontstond Janssen Verkuylen Architecten en Ingenieurs (JVAI)!

Met ons architectenbureau in Den Bosch zijn wij uiteraard bezig met architectuur. Wij voeren projecten uit voor woningbouwverenigingen en particuliere woningbouw.

"Particuliere en commerciële architectuur"

Daarnaast zijn wij ons in de afgelopen jaren steeds meer gaan focussen op sportgebouwen en doen we, naast alle exterieure klussen ook soms wel eens een interieur gerelateerde klus. Als architect in Den Bosch leveren wij naast de snelle dienstverlening, dankzij ons uitgebreide voortraject en persoonlijke aandacht waar wij om bekend staan, kun je ons ook herkennen aan onze:

  • Strijdbaarheid voor klanten;
  • Onafhankelijke manier van werken;
  • Top kwaliteit;
  • Eerlijke prijzen;
  • Naamsbekendheid.

Ga je voor ons architectenbureau in Den Bosch?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag weten wat ons architectenbureau in Den Bosch voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Portfolio Contact Vrijblijvend adviesgesprek