Altijd de volle aandacht

Oog voor detail

Gevoel voor ruimte

header-content

Interesse in een deskundige architect in Tilburg?

Of je nu als uitvoerder op zoek bent naar een architect in Tilburg voor nieuwe projecten of verbouwingen van oudere woningen, of als je als ondernemer je kantoor een opfrisbeurt wil geven, je kunt bij JVAI, Janssen & Verkuylen architecten & Ingenieurs terecht. Dit professionele team neemt verschillende projecten aan voor particuliere en professionele opdrachtgevers en betreffen nieuwbouw en/of verbouwingen van huizen, sportgebouwen, winkels, kantoren en meer. Met hun samenwerking is hun doel om een bredere markt te bereiken en nieuwe connecties te leggen. JVAI is jouw architect in Tilburg en gaat graag de uitdaging aan. Door ‘klein’ te blijven en ‘groot’ te denken en goed samen te werken komen zij tot de mooiste resultaten.

Architect Tilburg JVAI
Architecten Tilburg JVAI
Architecten Tilburg JVAI

De architect in Tilburg die opkomt voor de klant!

Onze kernactiviteit is architectuur. Maar wat ons als architect in Tilburg echt onderscheidt van andere architectenbureaus is de snelle service die wij aan kunnen bieden dankzij ons uitgebreide voortraject, onze competitieve prijzen, onze onafhankelijke manier van werken, uitmuntende kwaliteit en merkbekendheid. Wij houden van uitdaging en denken in ieder gedeelte van het traject mee met de klant. Door onze manier van werken en dankzij korte communicatielijnen met de klant, zijn wij in staat om snel acties uit te zetten en te verbinden aan de verschillende fases van uitwerking en bouw, zoals: het idee, alle ontwerpen, de uitwerking, uitvoering en deskundige begeleiding. Wij staan sterk en scharen ons achter de klant en bereiden ons degelijk voor op gesprekken en/of geschillen. Zodat wij altijd goed beslagen ten ijs komen. Wij zetten onze deskundigheid en ervaring in architectuur in bij projecten voor:

  • Particuliere woningbouw;
  • Woningbouwverenigingen;
  • Toenemende specialisatie voor sportgebouwen;
  • Kleine opdrachten voor interieur maar focus op exterieur.

De historie van JVAI

Al een behoorlijke poos terug leerden wij, Maarten Janssen en Edwin Verkuylen, elkaar kennen op de MTS in Oss. Na deze studie vervolgden wij beiden een ander pad maar zijn elkaar ondanks dat nooit uit het oog verloren. Maarten besloot verder te studeren aan de TU in Eindhoven en Edwin ging direct aan het werk als Bouwkundig Ingenieur. Na zijn studie is Maarten werkzaam geweest voor verschillende architectenbureaus in binnen- en buitenland, waaronder: UN Studio, Rietveld architects New York en Alberts en Van Huut. Ook werkten Maarten en Edwin mee aan elkaars projecten waardoor samenwerken steeds meer als serieuze optie werd beschouwd. Uiteindelijk zetten zij de stap en richtten ze samen Janssen Verkuylen Architecten en Ingenieurs (JVAI) op.

Neem contact op met jouw architect in Tilburg!

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vertellen je er graag alles over. Neem voor vragen en/of informatie contact met ons op!

Contact Portfolio