Altijd de volle aandacht

Oog voor detail

Gevoel voor ruimte

header-content

Bent u op zoek naar architecten in Brabant?

Ben je een uitvoerder op zoek naar de juiste architecten in Brabant? Of ben je een ondernemer die toe is aan een nieuw pand of invulling van jouw huidige pand? Voor al deze zaken en meer kun je terecht bij JVAI, Janssen & Verkuylen Architecten & Ingenieurs. Zij kennen elkaar sinds hun studietijd en zijn sindsdien in contact gebleven. Zij voeren samen, als architecten in Brabant, allerlei opdrachten uit voor particulieren en professionals variërend van verbouwingen tot nieuwbouw van woningen, commerciële gebouwen en sportpanden. Door samen verschillende uitdagingen aan te gaan willen zij hun bedrijf breed in de markt zetten. Zij willen in hun werk vooral ‘klein’ blijven door ‘groot’ te denken. Ze weten precies wat ze van elkaar kunnen verwachten binnen hun werkveld en vullen elkaar naadloos aan waardoor zij een perfect duo vormen. Ga jij voor architectuur van kwaliteit, dan ga je voor JVAI!

Janssen en Verkuylen, jouw architecten in Brabant

Partners Maarten Janssen en Edwin Verkuylen werken nu samen als architecten in Brabant. Hun samenwerking en vriendschap gaat jaren terug en ontstond toen zij samen op de MTS in Oss zaten. Hoewel hun wegen na deze opleiding splitsten, de één ging direct aan het werk als Bouwkundig Ingenieur en de ander ging verder studeren, bleven zij altijd in goed contact. Ze deden allebei op hun eigen manier veel ervaring op in de architectenwereld, werkten voor grote (internationale) namen en werkten ad hoc mee aan elkaars projecten. Dit beviel ze zo goed dat ze besloten hun krachten te bundelen. Janssen Verkuylen Architecten en Ingenieurs (JVAI) was geboren. Hun kracht zit in het snel kunnen schakelen tussen idee, ontwerpen, uitwerking, uitvoering en begeleiding. De klant naar wens bedienen staat bij ons voorop!

Wij gaan altijd voor kwaliteit!

Als je op zoek bent naar architecten in Brabant die voor de beste resultaten gaan en hierbij een korte communicatielijn met klanten hebben, ga dan voor JVAI! Zij werken aan architectuur en richten zich hierbij vooral op diverse woningbouwverenigingsprojecten en op de particuliere woningbouw. De laatste tijd werken zij meer en meer aan allerlei soorten sportgebouwen. Zij gaan altijd voor de topkwaliteit en daarnaast staan zij voor:

  • Belangen behartigen van klanten;
  • Door een uitgebreid voortraject, snel kunnen handelen;
  • Eerlijke prijzen;
  • Persoonlijke aandacht voor klanten;
  • Deskundigheid;
  • Onafhankelijk werken;
  • Naast enkele interieur gerelateerde zaken, vooral opdrachten m.b.t. exterieur
  • Naamsbekendheid.

Meer informatie over architecten in Brabant?

Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten over onze diensten als architecten in Brabant? Dan komen wij graag in contact met jou, zodat wij kunnen bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Contact Portfolio