Altijd de volle aandacht

Oog voor detail

Gevoel voor ruimte

header-content

Architectenbureau in Brabant gezocht?

Als u op zoek bent naar een architectenbureau in Brabant met hoogwaardige dienstverlening voor een scherpe prijs, dan is JVAI als architectenbureau in Brabant een zeer geschikte kandidaat. Het professionele duo Maarten Janssen en Edwin Verkuylen neemt graag de tijd om met u in gesprek te gaan, zodat u uw wensen kunt delen en wij u van voldoende informatie kunnen voorzien. Wij zetten bij onze diensten in op een brede markt waarbij we ons richten op voor particulieren en zakelijke klanten voor variërende projecten voor verbouw en nieuwbouw van woningen, sportgebouwen en commerciële panden. Wij staan voor maatwerk waarbij wij tot grote resultaten willen komen door klein en bescheiden te blijven. Met korte communicatielijnen en snelle schakeling tussen de verschillende bouwfases als het idee, ontwerp, de uitwerking, de realisatie en de ondersteuning houden wij van doorpakken.

Wie zijn wij?

Wie zijn de architecten eigenlijk achter dit architectenbureau in Brabant? Wij vertellen u er graag meer over. Tijdens hun opleiding aan de MTS in Oss leerden Maarten en Edwin elkaar kennen. Na deze studie gingen ze allebei hun eigen weg en hielden altijd contact. Maarten koos voor een studie aan de TU in Eindhoven, terwijl Edwin een baan kreeg als Bouwkundig Ingenieur. Toen Maarten zijn studie had afgerond werkte hij voor diverse architectenbureaus in Nederland en daarbuiten, waaronder UN Studio, Rietveld architects New York en Alberts en van Huut. Maar het tweetal bleef door de jaren heen vaak betrokken bij elkaars projecten, waarbij het samenwerken altijd als vanzelf ging. Op een dag hakten zij de knoop door en startten samen Janssen Verkuylen Architecten en Ingenieurs (JVAI).

Waarom dit architectenbureau in Brabant?

JVAI gaat uitsluitend voor hoogwaardige kwaliteit waarbij zij zich met name focussen op projecten van woningbouwverenigingen, particuliere woningbouw en steeds meer op diverse sportpanden. Door goed naar de klant te luisteren, betrokken te zijn en altijd goed voorbereid gesprekken met derden in te gaan willen wij als architectenbureau in Brabant de best mogelijke service realiseren waarbij wij:

  • Het klantbelang willen behartigen;
  • Snel kunnen handelen dankzij een uitgebreid voortraject;
  • Scherpe prijzen bieden;
  • Persoonlijke aandacht voor onze klanten hebben;
  • Deskundigheid en onafhankelijkheid garanderen;
  • Exterieur gerelateerde projecten uitvoeren, maar soms ook op het gebied van interieur;
  • Naamsbekendheid genereren.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat wij als architectenbureau in Brabant voor u kunnen betekenen? Wellicht heeft u al concrete vragen of staat u nog helemaal aan het begin van een project? Voor meer informatie kunt u altijd contact contact met ons opnemen. Wilt u een beeld krijgen van onze stijl? Bekijk dan gerust ons portfolio.

Contact Portfolio

Contactgegevens

Contact opnemen